onsdag, februari 03, 2010

have2have.


Älskar den här bilden på min fina syster, bästa systern som finns <3

Dagen började med att klockan ringde 10. Gick upp 10 minuter senare och gjorde iordning en smoothie. Första gången jag använde mixern, en röd från chiliserien, obh nordica. Tror jag fick den i studentpresent.

Ingredienser

2 dl blandade bär (hallon blåbär)
1 msk honung
2 dl vaniljyoghurt
is
Enkel smoothie, men sjukt god :)

Efter frullen gjorde jag mig iordning för jobbet. Blev svarta leggings och en sidenblus. Duschade igårkväll och gick och la mig med blött hår, att man aldrig lär sig.. Mitt hår stod åt ALLA håll verkligen. Men tämjde det till slut.
For till jobbet runt 12 och hade en rolig dag som vanligt :) Jag och Nizar hittade en oöppnad förpackning kondom gömd bland strumporna, euh! Haha, vi blev lite överraskade :P

Slutade kl 16.30, skönt :) Trodde att jag skulle möta upp tjejerna efter jobbet, men det var tydligen inte den här dagen. Haha, duktigt Anna. Så jag gick förbi Bik Bok och köpte en jättefin topp innan jag åkte hem. Behöver ha lite mer vardagskläder.

Sitter och kollar på skor på have2have. Dom har rätt mycket fina skor, inte alls dyra heller. Vill hitta nya fina klackar. Ett par svarta med en rolig och annorlunda klack vore perfa.

Imorgon blir det Eskilstuna med syrran och Liam. Det blir mys. Första affären att invadera blir Monki. Hoppas verkligen dom har fått in lite vårnyheter nu.

Nu ska jag slänga ihop lite middag tror jag. David ska på 34:an ikväll så jag tror det blir en lättare middag för mig. Pasta är jag sugen på. Vet inte om jag ska följa med dom ikväll, David och Alex skulle iaf dit. Det kan ju bli kul med lite trubadur och vin, är ju faktiskt ledig imorgon :)

Ciao!

1 kommentar:

  1. Älskar dig gumman! Du är bäst<3 Tack för en supermysig dag i E-tuna! Pusss

    SvaraRadera