måndag, november 08, 2010


Den senaste veckan har varit körigt. Har varit en massa jobbigt som har gjort att jag inte har bloggat. Men nu är det dags att ta upp det igen :) Tänkte sammanfatta lite.

I fredags var det begravning för min farfar. Det var jättefint och kändes verkligen högtidligt, precis som det ska vara. Var bland dom jobbigaste stunderna jag har varit med om, men efteråt kändes det bra ändå. Jag hade skrivit ett brev till farfar och köpt med en burk honung, han ÄLSKADE det på smörgåsen, även jag :) Det var våran grej liksom. Satt längst fram med pappa, farmor, min farbror och min faster. Kändes så himla konstigt att titta på kistan och tänka att farfar låg där i. Så skum känsla. Och det hände en jättemärklig grej. När "Drömmen om Elin" började spelas så fladdrade det liksom till i kistan. Eller asså "täcket" som låg över kistan fladdrade till. Var tvungen att torka bort tårarna och kolla igen, och det hände två ggr. Ljusen bredvid stod helt stilla så det var bara där det rörde sig. Tänkte att jag måste ju vara helt dum i huvudet så jag skakade bort det. Kändes för skumt. Men sen hemma hos farmor på middagen så sa min farfars brors fru att hon också hade sett det. SÅÅÅÅ jävla sjukt! Jag är inte troende eller så men jag tror faktiskt att farfar var där och visade det på det sättet han kunde liksom. Känns skönt nu när begravningen är klar, känns som ett avslut typ. Men tankarna och minnena kommer alltid finnas kvar, alltid.

Annars har dagarna mest inneburit jobb, damhäng och mys. Var ute och käkade middag med mamma i onsdags, jättemysigt och spontant :) Har blivit lite shopping också till lägenheten och diverse kläder osv. Nu ser jag fram emot ledig dag imorgon. Ska nog ta en vända ut till IKEA och köpa lite hyllor och sånt som jag behöver ha nu. Måste bjuda över pappa så han kan hjälpa mig med att sätta upp saker, får bjuda på middag som tack :)
I lördags var jag och Maddox ut en sväng på byn. Vi gick till BMB och skaka rumporna lite. Madde hade nya skor från NYC, 15 fucking cm! Haha, men hon klarade det finemang ;) Var sen där på småtimmarna det började bli lite jobbigt, men då fick hon stöd av mig och Kapten hem :P Haha! På söndagen mötte jag upp damen efter hon hade jobbat. Vi gick till Al forno för middag. Sen efter ett litet möte, ;), så träffade jag henne igen för bio. Det blev "Due date". Hilarious! Haha, klockren film! Efter filmen tog vi en sväng förbi Bäcklund innan vi åkte hem för att sova :P

Har färgat håret ikväll, välbehövligt. Drygt bara att göra det själv, man får typ slå knut på sig själv för att nå överallt :P Men bra blev det tillslut ;)

Nu ska jag köra lite yoga innan Top model. PUSS!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar